+421 38 762 7020 recepcia@azul.sk

PIVÁREŇ

Otváracie hodiny:

  • pondelok – štvrtok: 11:00 – 23:00
  • piatok: 11:00 – 01:00
  • sobota: 17:00 – 01:00
  • nedeľa: 17:00 – 23:00

 

Denné menu

  • pondelok – piatok: 11:00 – 15:00

 

Tradícia

V pive BAŤAK sme obnovili viac ako 700-ročnú tradíciu varenia piva v našom regióne. Našou špecializáciou je výroba vrchne aj spodne kvasených pív. Okrem pív, ktoré máme v stálej ponuke, ponúkame aj rôzne pivné špeciály.

Kvalita

Naše pivá sa varia zásadne z tých najlepších prírodných surovín, bez filtrácie a pasterizácie. Celý proces varenia a výroby piva sa deje pod taktovkou skúsených profesionálov. Iba tak Vám môžeme ponúknuť pivo, na ktoré sme naozaj hrdí.

Chutné jedlo

K dobrému pivu patrí i dobré jedlo. V ponuke pivovaru BAŤAK nájdete množstvo špecialít, z ktorých si určite vyberiete.

Denné menu

Okrem reštaurácie ponúkame obľúbené obedové menu i v pivárni BAŤAK. Zastavte sa u nás aj na obed.

Štýlové prostredie

Príjemné a štýlove prostredie umocňuje celkovú atmosféru nášho pivovaru. Vychutnajte si pivo BAŤAK v spoločnosti Vaších priateľov. Ak si nebudete vedieť vybrať z našej ponuky, skúste degustačný set a nájdite si svojho favorita.

pondelok – piatok od 11:00 do 15:00, cena: 4,95 €

Pondelok, 18. jún 2018

A: Kyslá šošovicová s vajíčkom3,7,9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Kuracie plátky na ružičkovom keli, basmati ryža9

2: Pečený bravčový bôčik na brusniciach, pažítkové zemiaky s maslom7,9

3: Fusilli s rukolovým pestom a cherry rajčinkami1,7,8

4: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Utorok, 19. jún 2018

A: Tatranská cesnaková so syrom, opečenou šunkou a krutónmi1,7,9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Pikantná zemiaková placka plnená kuracími rezančekmi na zelenine1,3,7,9

2: Maďarský guláš s knedľou1,3,7,9

3: Vyprážaná brokolica s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou1,3,7

4: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Streda, 20. jún 2018

A: Karotkový krém s bazalkovým pestom7,8,9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Bravčové medailóniky s jablkami a nivou, pečené zemiaky7,9

2: Kurací steak na cuketovom kréme, zelerové hranolčeky7,9

3: Čerstvý zeleninový šalát s vyprážanými šampiňónmi a cesnakovým dressingom1,3,7

4: Tvarohová žemľovka s lesným ovocím1,3,7

5: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Štvrtok, 21. jún 2018

A: Kulajda3,7,9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Kuracie prsia v pivnom cestíčku, mrkvičkové pyré1,3,7,9

2: Pomaly pečená hovädzia falošná sviečková na červenom víne, šafránové rizoto7,9

3: Pizza Caprese (mozzarella a paradajky)1,7

4: Rizoto s plodmi mora na bielom víne a cherry rajčinách4,7,9

5: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Piatok, 22. jún 2018

A: Kapustová9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Thajské kuracie soté s ryžou6,9

2: Pečené bravčové stehno na našom pive BAŤAK, šťuchané zemiaky7

3: Pikantný hamburger s hranolkami a chilli bbq1,3,7,11

4: Miešaný šalát s tuniakom, cibuľkou a vareným vajíčkom3,4

5: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Zoznam alergénov

1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich

Denné menu priamo na Váš e-mail.

Zadajte Vašu e-mailovú adresu a my Vám každý pondelok pošleme denné menu na celý týždeň.

Rezervácia

Plánujete návštevu našej reštaurácie? Nenechajte nič na náhodu a rezervujte si stôl vopred.

Nové pole

12 + 11 =