+421 38 762 7020 recepcia@azul.sk

REŠTAURÁCIA AZUL

★ ★ ★ ★

Otváracie hodiny:

  • pondelok – štvrtok: 07:30 – 23:00
  • piatok: 07:30 – 24:00
  • sobota: 08:00 – 24:00
  • nedeľa: 08:00 – 23:00

 

Raňajkové menu:

  • pondelok – piatok: 07:30 – 10:00
  • sobota – nedeľa: 08:00 – 11:00

 

Denné menu:

  • pondelok – piatok: 11:00 – 15:00

 

Medzinárodná kuchyňa

Nechajte sa zlákať lahodnými chuťami jedál modernej medzinárodnej kuchyne, pripravovaných tímom našich profesionálov.

Denné menu

Okrem tradičného menu À la carte Vám ponúkame i obľúbené denné menu. Vždy od pondelka do piatku medzi 11. a 15. hodinou.

Vyberané chute

Na Vašej spokojnosti nám veľmi záleží. Preto kladieme na kvalitu ten najvyšší dôraz. Naše jedlá pripravujeme vždy z kvalitných a čerstvých surovín od preverených lokálnych producentov a z blízkych biofariem.

Príjemné prostredie

dotvára celkový zážitok z Vašej návštevy. Celý koncept bol navrhnutý tak, aby ste sa u nás cítili príjemne a aby boli naplnené očakávania aj tých najnáročnejších hostí.

Miesto pre Vaše oslavy

Naša reštaurácia je ideálnym miestom pre Vaše rodinné oslavy, svadby a rôzne iné spoločenské alebo firemné akcie.

pondelok – piatok od 11:00 do 15:00, cena: 6,95 €

Pondelok, 18. jún 2018

A: Kyslá šošovicová s vajíčkom3,7,9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Kuracie plátky na ružičkovom keli, basmati ryža9

2: Pečený bravčový bôčik na brusniciach, pažítkové zemiaky s maslom7,9

3: Fusilli s rukolovým pestom a cherry rajčinkami1,7,8

4: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Súčasťou menu je aj dezertík podľa dennej ponuky.

Utorok, 19. jún 2018

A: Tatranská cesnaková so syrom, opečenou šunkou a krutónmi1,7,9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Pikantná zemiaková placka plnená kuracími rezančekmi na zelenine1,3,7,9

2: Maďarský guláš s knedľou1,3,7,9

3: Vyprážaná brokolica s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou1,3,7

4: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Súčasťou menu je aj dezertík podľa dennej ponuky.

Streda, 20. jún 2018

A: Karotkový krém s bazalkovým pestom7,8,9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Bravčové medailóniky s jablkami a nivou, pečené zemiaky7,9

2: Kurací steak na cuketovom kréme, zelerové hranolčeky7,9

3: Čerstvý zeleninový šalát s vyprážanými šampiňónmi a cesnakovým dressingom1,3,7

4: Tvarohová žemľovka s lesným ovocím1,3,7

5: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Súčasťou menu je aj dezertík podľa dennej ponuky.

Štvrtok, 21. jún 2018

A: Kulajda3,7,9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Kuracie prsia v pivnom cestíčku, mrkvičkové pyré1,3,7,9

2: Pomaly pečená hovädzia falošná sviečková na červenom víne, šafránové rizoto7,9

3: Pizza Caprese (mozzarella a paradajky)1,7

4: Rizoto s plodmi mora na bielom víne a cherry rajčinách4,7,9

5: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Súčasťou menu je aj dezertík podľa dennej ponuky.

Piatok, 22. jún 2018

A: Kapustová9

B: Hovädzí vývar1,3,9

1: Thajské kuracie soté s ryžou6,9

2: Pečené bravčové stehno na našom pive BAŤAK, šťuchané zemiaky7

3: Pikantný hamburger s hranolkami a chilli bbq1,3,7,11

4: Miešaný šalát s tuniakom, cibuľkou a vareným vajíčkom3,4

5: Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom1,3,7,9

Doplnková príloha: Zelerový šalát s bielym jogurtom7,9 100 g / 0,80 €

Súčasťou menu je aj dezertík podľa dennej ponuky.

Zoznam alergénov

1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich

Denné menu priamo na Váš e-mail.

Zadajte Vašu e-mailovú adresu a my Vám každý pondelok pošleme denné menu na celý týždeň.

Rezervácia

Plánujete návštevu našej reštaurácie? Nenechajte nič na náhodu a rezervujte si stôl vopred.

Nové pole

5 + 15 =