recepcia: +421 38 762 7020 / +421 918 464 222, rozvoz jedál: 0915 950 500 recepcia@azul.sk

AZUL Hotel & Restaurant

Obedové menu



Obedové menu v AZUL restaurant podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 14:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.

Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame v pracovných dňoch od 9:00 na telefónnom čísle 0915 950 500.

Možnosť platby stravovacími lístkami, platobnými a stravovacími kartami (aj pri rozvoze).

Pondelok

30. október

A: Pečený krém Hokkaido s ružovým vínom a chrumkavými krutónmi1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Kurací steak s nivou a špenátom, pečené zemiaky7,9

2: (7,95 €) Tradičný bravčový rezeň s dusenou ryžou1,3,7

3: (8,45 €) Kapustné strapačky so slaninou1,3,7,9

4: (11,95 €) SomFIT: Pečený losos s restovanými špaldovými rezancami so zeleninovým mixom, tartar z čerstvej petržlenovej vňate a cesnaku, kalamata olivy, grilovaný citrón1,4,7

Utorok

31. október

A: Pečený krém Hokkaido s ružovým vínom a chrumkavými krutónmi1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Kurací steak s nivou a špenátom, pečené zemiaky7,9

2: (7,95 €) Tradičný bravčový rezeň s dusenou ryžou1,3,7

3: (8,45 €) Kapustné strapačky so slaninou1,3,7,9

4: (11,95 €) SomFIT: Pečený losos s restovanými špaldovými rezancami so zeleninovým mixom, tartar z čerstvej petržlenovej vňate a cesnaku, kalamata olivy, grilovaný citrón1,4,7

Streda

1. november

A: Pečený krém Hokkaido s ružovým vínom a chrumkavými krutónmi1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Kurací steak s nivou a špenátom, pečené zemiaky7,9

2: (7,95 €) Tradičný bravčový rezeň s dusenou ryžou1,3,7

3: (8,45 €) Kapustné strapačky so slaninou1,3,7,9

4: (11,95 €) SomFIT: Pečený losos s restovanými špaldovými rezancami so zeleninovým mixom, tartar z čerstvej petržlenovej vňate a cesnaku, kalamata olivy, grilovaný citrón1,4,7

Štvrtok

2. november

A: Pečený krém Hokkaido s ružovým vínom a chrumkavými krutónmi1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Kurací steak s nivou a špenátom, pečené zemiaky7,9

2: (7,95 €) Tradičný bravčový rezeň s dusenou ryžou1,3,7

3: (8,45 €) Kapustné strapačky so slaninou1,3,7,9

4: (11,95 €) SomFIT: Pečený losos s restovanými špaldovými rezancami so zeleninovým mixom, tartar z čerstvej petržlenovej vňate a cesnaku, kalamata olivy, grilovaný citrón1,4,7

Piatok

3. november

A: Pečený krém Hokkaido s ružovým vínom a chrumkavými krutónmi1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Kurací steak s nivou a špenátom, pečené zemiaky7,9

2: (7,95 €) Tradičný bravčový rezeň s dusenou ryžou1,3,7

3: (8,45 €) Kapustné strapačky so slaninou1,3,7,9

4: (11,95 €) SomFIT: Pečený losos s restovanými špaldovými rezancami so zeleninovým mixom, tartar z čerstvej petržlenovej vňate a cesnaku, kalamata olivy, grilovaný citrón1,4,7

Zoznam alergénov
  1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
  2. kôrovce a výrobky z nich
  3. vajcia a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. arašidy a výrobky z nich
  6. sójové zrná a výrobky z nich
  7. mlieko a výrobky z neho
  8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
  9. zeler a výrobky z neho
  10. horčica a výrobky z nej
  11. sezamové semená a výrobky z nich
  12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
  13. vlčí bôb a výrobky z neho
  14. makkýše a výrobky z nich

Akceptované stravné lístky:

  • Up Déjeuner
  • Ticket Restaurant
  • Doxx

Akceptované stravné karty:

  • Up Déjeuner

Možnosť platby kartou.

Bezplatné parkovanie v areáli hotela zabezpečené kamerovým systémom.

Newsletter

*Prihlásením sa na odber newslettera súhlasíte so spracúvaním osobných údajov pre marketing / zasielanie noviniek po dobu 10 rokov v rozsahu e-mail. Z odberu sa môžete kedykoľvek odhlásiť.