AZUL Hotel & Restaurant
Lunch menu
We serve the lunch menu on weekdays from 11:00 AM to 2:00 PM or until the individual dishes are sold out.
Phone orders for lunch delivery are accepted on weekdays from 9:00 AM at the phone number 0915 950 500.
Payment can be made with meal vouchers, credit cards, and meal cards (including for delivery).
Monday
16. september
A: Frankfurtská s párkom a zemiakmi1
B: Hydinový vývar1,3
1: (8,45 €) Pečené vykostené kuracie stehno na tymiane a masle, dusená ryža s hráškom, ovocný kompót1,3,7
2: (8,45 €) Zeleninový šalát s vyprážanou mozzarellou, bylinkovým dressingom a osúchom1,3,7
3: (Fit jedlo / 10,45 €) Dusený hovädzí Knuckle, posypaný strúhaným cisárskym syrom s farebnou tarhoňou a cukrovým hráškom, svieži šalát s mladou cibuľkou a klíčkami reďkovky1,3,7
Tuesday
17. september
A: Ostro-kyslá polievka1,4,5,6,9
B: Hydinový vývar1,3
1: (8,45 €) Plnená tortila s marinovaným kuracím mäsom, čerstvou zeleninou, americkým dressingom a hranolkami1,3,7,10
2: (8,45 €) Aljašská treska vyprážaná v syrovom cestíčku, zemiakové pyré, citrón3,4,7
3: (Fit jedlo / 9,95 €) Pečené vykostené kuracie stehno s olomouckými syrčekmi a hruškami, maslová ryža, grilovaná špargľa, sous vide šampiňóny s citrónovým tymiánom7
Wednesday
18. september
A: Cesnaková krémová s bylinkovými krutónmi1,3,7
B: Hydinový vývar1,3
1: (8,45 €) Vyprážané kuracie rezne v parížskom cestíčku podávané so zemiakovou kašou a čalamádou1,3,7
2: (8,45 €) Zemiakové knedle plnené údeným mäsom na dusenej kyslej kapuste s viedenskou cibuľkou1,3,7
3: (Fit jedlo / 9,95 €) Grilovaná bravčová panenka obalená v schwarzwaldskej šunke s divokou ryžou a dipom z vaječného žĺtka a šalátovej uhorky, mesclun šalát s tricolora cherry paradajkami3
Thursday
19. september
A: Silná hovädzia mäsová polievka s julienne zeleninou, vňaťou a štipkou kajenskej chilli papriky9
B: Hydinový vývar1,3
1: (8,95 €) Bravčovo-kurací mix na prírodno s parmezánovou omáčkou, zeleninová ryža, listový šalát7,10
2: (8,45 €) Kurací šalát, čerstvá zelenina, listový šalát, bylinkový dressing, opečený toast na masle7,9,10
3: (Fit jedlo / 10,45 €) Pečené kuracie rezne v cornflakesoch so strúhanou mozzarellou, ryžou a miešaným listovým šalátom s citrónovou kôrou a vareným vajíčkom1,3,7
Friday
20. september
A: Hrachová s pečenou klobáskou1,3,7
B: Hydinový vývar1,3
1: (8,95 €) Kuracie prsia zapečené so slaninkou, farebnou paprikou a enciánom na jemnej cesnakovej omáčke, ryža s hráškom3,7
2: (8,95 €) Pastiersky syr s varenými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou1,3,7,10
3: (Fit jedlo / 11,45 €) Pečený losos, restované špaldové rezance so zeleninovým mixom, tartar z čerstvej petržlenovej vňate a cesnaku, kalamata olivy, grilovaný citrón1,4,7
Allergens
- grains containing gluten (i.e. wheat, rye, barley, oats, spelt, kamut or their hybrid varieties)
- crustaceans and products derived from them
- eggs and egg products
- fish and fish products
- peanuts and their products
- soybeans and products thereof
- milk and milk products
- nuts, which are namely almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecans, Brazil nuts, pistachios, macadamia
nuts and Queensland nuts and their derived products - celery and celery products
- mustard and products thereof
- sesame seeds and products thereof
- sulfur dioxide and sulphites in concentrations higher than 10 mg/kg or 10 mg/l
- lupins and products thereof
- molluscs such as snails, clams, squids and products thereof
Accepted meal vouchers:
- Up Déjeuner
- Ticket Restaurant
- Doxx
Accepted meal cards:
- Up Déjeuner
Card payment available.
Free parking on hotel premises secured by a camera system.
Newsletter
*By subscribing to the newsletter, you agree to the processing of personal data for marketing/newsletter purposes for a period of 10 years, in the scope of email. You can unsubscribe at any time.