recepcia: +421 38 762 7020 / +421 918 464 222, rozvoz jedál: 0915 950 500 recepcia@azul.sk

Obedové menu

Obedové menu v reštaurácii AZUL podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 15:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.

Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame na telefónnom čísle 0915 950 500 od 9:00.

Cena obedového menu je od 6,45 €.

Dobrú chuť!

Pondelok

5. december

A: Talianska Minestrone7,9

B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9

1: (7,45 €) Medailóniky z bravčových líčok na koreňovej zelenine a pive BAŤAK, podávané s pučenými zemiakmi, restovanou šalotkou, slaninkou a mladou cibuľkou7,10

2: (6,45 €) Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,7

3: (6,95 €) Makové alebo orechové šúľance podávané s maslom a cukrom1,3,7,8

4: (SomFIT / 8,45 €) Vykostené kuracie stehno na grile s gratinovanými olomouckými syrčekami a maslovou ryžou, šalát z čakanky a čerstvej zeleniny7

Utorok

6. december

A: Cesnaková krémová s bylinkovými krutónmi1,3,7

B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9

1: (6,95 €) Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša1,3,7

2: (6,45 €) Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,7

3: (6,95 €) Grilovaný encián s brusnicami, cesnakovými americkými zemiakmi a listovým šalátom1,3,7

4: (SomFIT / 8,95 €) Bravčová panenka SOUS-VIDE s argentínskym korením, opekanými sladkými batáty zemiakmi a čerstvým šalátom z listov šťaveľa a mizuny, avokáda a pečených slnečnicových semienok11

Streda

7. december

A: Kyslá šošovicová polievka so zemiakmi7

B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9

1: (6,95 €) Kuracie soté s cuketovými plackami a varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou

2: (6,45 €) Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,7

3: (6,45 €) Cestovinový šalát so šunkou, zeleninou a ananásom, jogurtový dressing1,3,7

4: (SomFIT / 8,45 €) Celozrnná tortilla plnená grilovanými kuracími prsiami, sladkým hráškom a jemne pikantnou fazuľou s dipom z vaječných žĺtkov, jogurtu a čerstvého avokáda, rukolový šalát s cherry paradajkami1,3,7

Štvrtok

8. december

A: Držková s chlebom1,3,7

B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9

1: (7,45 €) Kurací černohor posypaný syrom, podávaný s opekanými zemiakmi na masle a domácou tatárskou omáčkou1,3,7,10

2: (6,45 €) Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,7

3: (6,45 €) Kapustné strapačky so slaninou1,3,7,9

4: (SomFIT / 9,45 €) Grilovaný hovädzí Rib-Eye steak s rizotom z kuskusu a čerstvej zeleniny s vaječným žĺtkom a klíčkami brokolice1,3

Piatok

9. december

A: Kapustnica s hubami a kyslou smotanou1,3,7

B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9

1: (6,95 €) Tagliatelle s hubovou omáčkou a kúskami grilovaných kuracích pŕs1,3,7

2: (6,45 €) Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,7

3: (7,95 €) Viedenská roštenka s chrumkavou cibuľkou, ryža1,9

4: (SomFIT / 8,45 €) Bruschetta s tartarom z paradajok, čerstvej bazalky a šalotky s grilovaným hermelínom a jogurtovým dressingom posypaným citrónovou kôrou1,3,7

Zoznam alergénov
  1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
  2. kôrovce a výrobky z nich
  3. vajcia a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. arašidy a výrobky z nich
  6. sójové zrná a výrobky z nich
  7. mlieko a výrobky z neho
  8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
  9. zeler a výrobky z neho
  10. horčica a výrobky z nej
  11. sezamové semená a výrobky z nich
  12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
  13. vlčí bôb a výrobky z neho
  14. makkýše a výrobky z nich

Newsletter

Prihláste sa na odber nášho newslettera a dostávajte denné menu na celý týdeň, informácie o pripravovaných podujatiach a špeciálne ponuky každý pondelok priamo na Váš email.