+421 38 762 7020 recepcia@azul.sk

Denné menu podávame v pondelok – piatok od 11:00 do vypredania jednotlivých jedál, najneskôr však do 14:00.

Cena: 4,95 €

Pondelok

13. január

A: Šampiňónová krémová 7,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Kuracie medailóniky „Caprese“, ryža 7,9

2: Bravčové na prírodno so zeleninou, petržlenové zemiaky 7,9

3: Zelený šalát s fetou, olivami, sušenými rajčinami a marinovanými artičokami 7

4: Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1€

Utorok

14. január

A: Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi 9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Bravčové pikantné rezance so zeleninou v tortille 1,3,9

2: Jagerrecht z hovädzích líčok a kuracej pečene, šťuchané zemiaky 7,9

3: Nutelové lievance s karamelizovaným jablkom 1,3,7

4: Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1€

Streda

15. január

A: Hŕstková 1,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Špikované kuracie prsia s pečenými zemiakmi na rozmaríne 9

2: Penne „Amatriciana“ 1,3,7

3: Vyprážaný údený syr s maslovými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7

4: Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1€

Štvrtok

16. január

A: Cesnaková krémová s krutónmi 1,3,7,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Grilovaný knuckle steak na červenej šošovici a listovom šaláte 7,9

2: Pomaly pečené bravčové stehno na slivkovo-jablkovej omáčke, zemiaková knedľa 1,3,7,9

3: Pizza „Azul“ 1,7

4: Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1€

Piatok

17. január

A: Fazuľová sladká s rezancami 1,3,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Pečené kuracie stehno na pekingský spôsob, dusená kapusta, knedľa 1,3,6,7,9

2: Filety ostrieža červeného na ratatouille zelenine 4,7,9

3: Talianske rizoto s hubami a parmezánom 7,9

4: Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1€

Zoznam alergénov

1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich

WordPress Image Lightbox Plugin