recepcia: +421 38 762 7020 / +421 918 464 222, rozvoz jedál: 0915 950 500 recepcia@azul.sk

AZUL Hotel & Restaurant

Obedové menu



Obedové menu v AZUL restaurant podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 14:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.

Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame v pracovných dňoch od 9:00 na telefónnom čísle 0915 950 500.

Možnosť platby stravovacími lístkami, platobnými a stravovacími kartami (aj pri rozvoze).

Pondelok

22. apríl

A: Batatový krém s kokosovým mliekom a koriandrom7,9

B: Hydinový vývar1,3

1: (8,45 €) Ázijské Kung Pao s farebnou ryžou a arašidmi, bambusovými výhonkami a mungo klíčkami1,4,5,6,7,9,10

2: (7,95 €) Vyprážané krokety z cestovín, syra a hydinového mäsa, šampiňónová ryža, hlávkový šalát s kyslou smotanou1,3,7,10

3: (Fit jedlo / 10,95 €) Dusené bravčové líčka s opekanými batáty zemiakmi s tymianom a cesnakom, šalát z chia semienok, fazuľových strukov, vareného vajíčka a grilovaných šampiňónov3,7

Utorok

23. apríl

A: Hovädzia mäsová polievka so zeleninou a vňaťou9

B: Hydinový vývar1,3

1: (8,45 €) Grilované kuracie kúsky, pečené zemiaky, zelenina na poľský spôsob (opražená strúhanka s praženým maslom), jemne pikantná omáčka z kuriatok a zelenej cibule1,3,7,10

2: (7,95 €) Vyprážaný balkánsky syr v trojobale, zemiaky GROSTEL (opekané so zelenou cibuľou), domáca tatárska omáčka1,3,6,7

3: (Fit jedlo / 11,45 €) Hovädzia sviečková, hubové krémové rizoto, šalát z mikrobyliniek, pistáciový krém7,8,9

Streda

24. apríl

A: Krúpková so zeleninou1,9

B: Hydinový vývar1,3

1: (7,95 €) Bravčová panenka na thajský spôsob, ryža4,6,9

2: (8,45 €) Pstruh pečený na tatranský spôsob (slanina, šampiňóny, zemiaky – pečené a servírované v alobale), uhorkový šalát s cesnakom a paprikou4,7,10

3: (Fit jedlo / 11,45 €) Rump steak na grile, gratin z bataty zemiakov a nízkotučného tvarohu, korenená omáčka s Jack Daniels, baby špenát s reďkovkou3,7

Štvrtok

25. apríl

A: Mexická zeleninová9

B: Hydinový vývar1,3

1: (7,95 €) Baťacky hovädzí guláš s červenou cibuľou a parenou knedľou1,3,7,10

2: (8,45 €) Bravčové medailóniky zapečené so syrom, varené zemiaky s pažítkou, čínska kapusta s rajčinami nakyslo1,3,7,10

3: (Fit jedlo / 8,95 €) Grilovaný hermelín s LeJambon supérieur šunkou s dvojfarebnými pečenými zemiakmi, listový šalát s tricolora cherry paradajkami7

Piatok

26. apríl

A: Karfiolová krémová polievka s čiernou ryžou7

B: Hydinový vývar1,3

1: (8,45 €) Medové kačacie prsia na smotanových haluškách s viedenskou cibuľkou1,3,7

2: (7,95 €) Grécka zapekaná „musaka“ (Tradičné zapekané jedlo z Grécka. Skladá sa z vrstiev mletého mäsa, baklažánu, rajčín, bešamelovej omáčky a plátkami zemiakov.)1,3,6,7,10

3: (Fit jedlo / 11,45 €) Pečený losos v pistáciách, zemiakové sufflé, cviklový šalát s jablkom a mrkvou4,7,8,9

Zoznam alergénov
  1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
  2. kôrovce a výrobky z nich
  3. vajcia a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. arašidy a výrobky z nich
  6. sójové zrná a výrobky z nich
  7. mlieko a výrobky z neho
  8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
  9. zeler a výrobky z neho
  10. horčica a výrobky z nej
  11. sezamové semená a výrobky z nich
  12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
  13. vlčí bôb a výrobky z neho
  14. makkýše a výrobky z nich

Akceptované stravné lístky:

  • Up Déjeuner
  • Ticket Restaurant
  • Doxx

Akceptované stravné karty:

  • Up Déjeuner

Možnosť platby kartou.

Bezplatné parkovanie v areáli hotela zabezpečené kamerovým systémom.

Newsletter

*Prihlásením sa na odber newslettera súhlasíte so spracúvaním osobných údajov pre marketing / zasielanie noviniek po dobu 10 rokov v rozsahu e-mail. Z odberu sa môžete kedykoľvek odhlásiť.