Obedové menu
Obedové menu v reštaurácii AZUL podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 15:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.
Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame na telefónnom čísle 0915 950 500 od 9:00.
Cena obedového menu je od 6,45 €.
Dobrú chuť!
Pondelok
29. máj
A: Brokolicový krém s cesnakovými krutónmi1,3,7
B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Ázijské Kung Pao s farebnou ryžou a arašidmi, bambusovými výhonkami a mungo klíčkami1,4,5,6,7,9,102:
Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,73:
Zeleninový šalát s vyprážanou mozzarellou, bylinkovým dressingom a pizza osúchom1,3,74:
Pečený pstruh plnený šalviou a cesnakom s bylinkovým maslom na dvojfarebných zemiakoch s kešu orechmi a čerstvou zeleninou4,7,8Utorok
30. máj
A: Talianska Minestrone7,9
B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Kurací steak na anglickej zelenine s ryžou a jemnou maslovou omáčkou7,92:
Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,73:
Listový šalát so strúhaným jablkom, praženými vlašskými orechmi, grilovaným kozím syrom a figovým džemom7,8,104:
Grilovaný hovädzí Rib-Eye steak s rizotom z kuskusu a čerstvej zeleniny s vaječným žĺtkom a klíčkami brokolice1,3Streda
31. máj
A: Držková s chlebom1,3,7
B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Vyprážané kuracie rezne v parížskom cestíčku, podávané so zemiakovou kašou a čalamádou1,3,72:
Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,73:
Pizza Margherita s rukolou a olivami1,3,74:
Bravčová panenka sous-vide s argentínskym korením, opekanými sladkými batáty zemiakmi a čerstvým šalátom z listov šťaveľa a mizuny, avokáda a pečených slnečnicových semienok11Štvrtok
1. jún
A: Zeleninová s domácimi krupicovými haluškami1,3,7,9
B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Plnená paprika v paradajkovej omáčke s kedľou1,3,7,92:
Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,73:
Talianske rizoto s chrumkavou slaninkou, jablkami a camembertom74:
Pošírovaný losos, posypaný drvenými nepraženými pistáciami s parisiennes zemiakmi na bylinkovom masle a hranolkami z mrkvy, šalátovej uhorky, sedana a tricolora papriky4,7,8,9Piatok
2. jún
A: Melencová s hríbmi1,3,7
B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Kačacie prsia sous-vide s restovanými šúľancami a slivkovou omáčkou1,3,72:
Bravčové rezníky so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,73:
Domáce párance na sladko s makom a maslom1,3,74:
Vykostené kuracie stehno na grile s gratinovanými olomouckými syrčekami a maslovou ryžou, šalát z čakanky a čerstvej zeleniny7Zoznam alergénov
- obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
- kôrovce a výrobky z nich
- vajcia a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- arašidy a výrobky z nich
- sójové zrná a výrobky z nich
- mlieko a výrobky z neho
- orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
- zeler a výrobky z neho
- horčica a výrobky z nej
- sezamové semená a výrobky z nich
- oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
- vlčí bôb a výrobky z neho
- makkýše a výrobky z nich
Newsletter
Prihláste sa na odber nášho newslettera a dostávajte denné menu na celý týdeň, informácie o pripravovaných podujatiach a špeciálne ponuky každý pondelok priamo na Váš email.