Obedové menu
Obedové menu v reštaurácii AZUL podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 15:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.
Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame na telefónnom čísle 0915 950 500 od 9:00.
Cena obedového menu je od 6,45 €.
Dobrú chuť!
Pondelok
30. január
A: Silná hovädzia mäsová polievka s julienne zeleninou, vňaťou a štipkou kajenskej chilli papriky9
B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9
1:
Zeleninový šalát s nivou, vlašskými orechmi a chrumkavými kačacími prsiami72:
Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,73:
Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša1,3,74:
Pečené vykostené kuracie stehno s olomouckými syrčekmi a hruškami, maslová ryža, grilovaná špargľa, Sous-Vide šampiňóny s citrónovým tymianom7Utorok
31. január
A: Pečený krém Hokkaido s ružovým vínom a chrumkavými krutónmi1,3,7
B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9
1:
Kuracie soté s cuketovými plackami a varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou2:
Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,73:
Tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami, cuketou a hráškom6,74:
Hovädzí hamburger v celozrnnej žemli s írskym cheddarom, podávaný so zeleninovým šalátom a rukolou1,3,7,8Streda
1. február
A: Šošovicová so zeleninou, údeným kolenom a klobásou7
B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9
1:
Segedínsky guláš s parenou knedľou1,3,7,102:
Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,73:
Domáce moravské koláče s makom a vlašskými orechmi plnené slivkovým lekvárom a tvarohom so škoricou1,3,7,84:
Dusené bravčové líčka s opekanými batáty zemiakmi s tymianom a cesnakom, šalát z chia semienok, fazuľových strukov, vareného vajíčka a grilovaných šampiňónov3,7Štvrtok
2. február
A: Fazuľová na kyslo s kôprom7
B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9
1:
Pizza AZUL (pomodoro, mozzarella, saláma, šampiňóny, olivy, niva, jelapeňos)1,3,72:
Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,73:
Hovädzí stroganov s crѐme fraîche a špenátovými haluškami 1,3,74:
Hovädzí EYE ROUND (falošná sviečková) Sous-Vide s batátovými hranolkami a chutney z avokáda, vlašských orechov a borievkového džemu, mesclun šalát7,8Piatok
3. február
A: Francúzska cibuľačka s bielym vínom, maslom a syrovou bagetkou1,3,7
B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Vyprážané kuracie prsia, marinované v kyslej smotane a cesnaku, obalené v cornflakesoch s opekanými rozmarínovými zemiakmi, čerstvý kapustový šalát1,3,7,102:
Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,73:
Živánska v alobale s pečenými zemiakmi1,7,104:
Svieži šalát z čakanky a fenikla s celozrnným pečivom a grilovaným lososom na bylinkovom masle1,3,4,7Zoznam alergénov
- obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
- kôrovce a výrobky z nich
- vajcia a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- arašidy a výrobky z nich
- sójové zrná a výrobky z nich
- mlieko a výrobky z neho
- orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
- zeler a výrobky z neho
- horčica a výrobky z nej
- sezamové semená a výrobky z nich
- oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
- vlčí bôb a výrobky z neho
- makkýše a výrobky z nich
Newsletter
Prihláste sa na odber nášho newslettera a dostávajte denné menu na celý týdeň, informácie o pripravovaných podujatiach a špeciálne ponuky každý pondelok priamo na Váš email.