Obedové menu
Obedové menu v reštaurácii AZUL podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 15:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.
Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame na telefónnom čísle 0915 950 500 od 9:00.
Cena obedového menu je od 6,45 €.
Dobrú chuť!
Pondelok
30. máj
A: Sladká fazuľová s rezancami1,3,9
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Segedínsky guláš s parenou knedľou1,3,7,102:
Kurací rezeň na prírodno s hráškovou ryžou a čalamádou1,3,73:
Šalát s rukolou, prosciuttom, parmezánom a cherry rajčinkami74:
Steak z jelenieho chrbta s restovanými vlašskými orechmi na masle, ryža s vapeur hráškom a šalátik z mesclunu, tricolora cherry paradajok a čerstvého avokáda7,8Utorok
31. máj
A: Španielska studená gazpacho polievka1,3,7,9
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Kurací steak na anglickej zelenine s ryžou a jemnou maslovou omáčkou7,92:
Kurací rezeň na prírodno s hráškovou ryžou a čalamádou1,3,73:
Grécky šalát s feta syrom, olivami a marinovaným sladkým cesnakom74:
Dusené bravčové líčka s opekanými batáty zemiakmi s tymianom a cesnakom, šalát z chia semienok, fazuľových strukov, vareného vajíčka a grilovaných šampiňónov3,7Streda
1. jún
A: Zelerový krém s praženou slaninou, chlieb1,3,7,9
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Bravčová panenka na thajský spôsob, ryža4,6,92:
Kurací rezeň na prírodno s hráškovou ryžou a čalamádou1,3,73:
Listový šalát s roastbeefom a mozzarellou7,104:
Steak z tuniaka (sashimi) s nakladaným zázvorom, wasabi chrenom a opekanými batáty zemiakmi s vareným vajíčkom3,4,7Štvrtok
2. jún
A: Slovenská rajčinová so syrom7
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Maslové palacinky s nutelou a jahodovým džemom, preliate horúcim lesným ovocím a ružovou belgickou „RUBY“ čokoládou1,3,72:
Kurací rezeň na prírodno s hráškovou ryžou a čalamádou1,3,73:
Vyprážané kuracie prsia, marinované v kyslej smotane a cesnaku, obalené v cornflakesoch s opekanými rozmarínovými zemiakmi, čerstvý kapustový šalát 1,3,7,104:
Jahňacie kolienko Sous-Vide s pečenou koreňovou zeleninou, farebnou tarhoňou a listovým šalátom s avokádom9Piatok
3. jún
A: Kulajda1,3,7
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Špagety aglio olio e peperoncino s parmezánom a cherry paradajkami1,3,72:
Kurací rezeň na prírodno s hráškovou ryžou a čalamádou1,3,73:
Kačacie prsia Sous-Vide s restovanými šúľancami a slivkovou omáčkou1,3,74:
Hovädzí hamburger v celozrnnej žemli s írskym cheddarom, podávaný so zeleninovým šalátom a rukolou1,3,7,8Zoznam alergénov
- obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
- kôrovce a výrobky z nich
- vajcia a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- arašidy a výrobky z nich
- sójové zrná a výrobky z nich
- mlieko a výrobky z neho
- orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
- zeler a výrobky z neho
- horčica a výrobky z nej
- sezamové semená a výrobky z nich
- oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
- vlčí bôb a výrobky z neho
- makkýše a výrobky z nich
Newsletter
Prihláste sa na odber nášho newslettera a dostávajte denné menu na celý týdeň, informácie o pripravovaných podujatiach a špeciálne ponuky každý pondelok priamo na Váš email.