AZUL Hotel & Restaurant

Obedové menu



Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame v pracovných dňoch od 9:00 na telefónnom čísle 0915 950 500.

Obedové menu v AZUL restaurant podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 14:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.

Možnosť platby stravovacími lístkami, platobnými a stravovacími kartami (aj pri rozvoze).

V čase obedového menu Coca Cola a Coca Cola Zero za zvýhodnenú cenu 1,50 €.

Pondelok

10. november

A: Hrachová s klobáskou7,9

B: Hovädzí vývar s mäsom a rezancami1,3,9

1: (8,45 €) Kurací steak na anglickej zelenine, ryža7,9

2: (8,45 €) Špagety Carbonara1,3

3: (Fit jedlo / 10,95 €) Pošírovaný losos, posypaný drvenými nepraženými pistáciami s parisiennes zemiakmi na bylinkovom masle a hranolkami z mrkvy, šalátovej uhorky, sedana a tricolora papriky4,7,8,9

Utorok

11. november

A: Kyslá zemiaková s fazuľovými lúskami7,9

B: Hovädzí vývar s mäsom a rezancami1,3,9

1: (8,45 €) Plnená paprika s knedľou3,9

2: (8,95 €) Kuracie nugetky, opekané zemiaky, cesnakový dresing, zeleninový šalát1,3,7,10

3: (Fit jedlo / 10,95 €) Pomaly pečené jelenie stehno na cesnaku a rozmaríne s restovanými kešu orechmi a maslovou tarhoňou s výhonkami hrášku, hranolky z koreňovej zeleniny a sedana1,7,8,9

Streda

12. november

A: Francúzska cibuľačka so zapečeným syrovým toastom1,7,9

B: Hovädzí vývar s mäsom a rezancami1,3,9

1: (8,45 €) Marinované morčacie prsia, omáčka zo zeleného korenia, dusená ryža7

2: (8,45 €) Parené buchty s lekvárom1,3,7

3: (Fit jedlo / 10,45 €) Bravčová panenská sviečkovica Sous-Vide, pyré z batáty zemiakov, zeleninová miska (mrkva, uhorka, reďkovka, kaleráb) s avokádom a pečenými slnečnicovými jadrami7

Štvrtok

13. november

A: Hovädzia mäsová polievka s julienne zeleninou, vňaťou a štipkou kajenskej papriky7,9

B: Hovädzí vývar s mäsom a rezancami1,3,9

1: (9,45 €) Pulled pork burger s hranolkami, bbq omáčka1,3,10

2: (9,45 €) Hovädzie ragú na koreňovej zelenine, karlovarský knedlík1,3,7,9

3: (Fit jedlo / 11,45 €) Grilovaný butterfish (maslová makrela) na krémovom bulgure s olomouckými syrčekmi, pečená koreňová zelenina s tekvicou a rozmarínom1,4,7,9

Piatok

14. november

A: Cviklový krém, kyslá smotana7,10

B: Hovädzí vývar s mäsom a rezancami1,3,9

1: (8,45 €) Pečená bravčová krkovička, kyslá kapusta, domáca knedľa1,3,7

2: (8,95 €) Grilovaný encián, opekané zemiaky, zeleninový šalát, brusnice7,10

3: (Fit jedlo / 10,90 €) Morčacie medailóniky na kuskusovom rizote s opečenou schwarzwaldskou šunkou, zlatá niva, strúhaná cuketa, rukola, cherry paradajky1,7,9

Zoznam alergénov
  1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
  2. kôrovce a výrobky z nich
  3. vajcia a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. arašidy a výrobky z nich
  6. sójové zrná a výrobky z nich
  7. mlieko a výrobky z neho
  8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
  9. zeler a výrobky z neho
  10. horčica a výrobky z nej
  11. sezamové semená a výrobky z nich
  12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
  13. vlčí bôb a výrobky z neho
  14. makkýše a výrobky z nich

Akceptované stravné lístky:

  • Up Déjeuner
  • Ticket Restaurant
  • Doxx

Akceptované stravné karty:

  • Up Déjeuner

Možnosť platby kartou.

Bezplatné parkovanie v areáli hotela zabezpečené kamerovým systémom.

Newsletter

*Prihlásením sa na odber newslettera súhlasíte so spracúvaním osobných údajov pre marketing / zasielanie noviniek po dobu 10 rokov v rozsahu e-mail. Z odberu sa môžete kedykoľvek odhlásiť.