Obedové menu
Obedové menu v reštaurácii AZUL podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 15:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.
Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame na telefónnom čísle 0915 950 500 od 9:00.
Cena obedového menu je od 7,45 €.
Dobrú chuť!
Pondelok
25. september
A: Rascová so zemiakmi a šľahaným vajíčkom3,7
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Sviečková na smotane z bravčového karé s brusnicami, plátkom citróna a parenou knedľou1,3,7,9,102:
Kurací rezeň s ryžou a hranolkami1,3,73:
Kapustné strapačky so slaninou1,3,7,94:
Vykostené kuracie stehno na grile s gratinovanými olomouckými syrčekami a maslovou ryžou, šalát z čakanky a čerstvej zeleniny7Utorok
26. september
A: Cesnaková krémová s bylinkovými krutónmi1,3,7
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Ragú z panenskej sviečkovej, restovaných šampiňónov, vapeur hráškom v chrumkavej zemiakovej placke, posypané syrom, čalamáda1,3,6,7,102:
Kurací rezeň s ryžou a hranolkami1,3,73:
Risotto s hruškou a gorgonzolou74:
Medailóniky z hovädzej sviečkovice s bulgur šalátom s čerstvou zeleninou, fazuľou a vajíčkom3Streda
27. september
A: Fazuľová na kyslo s kôprom7
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Grécky kurací gyros ladolemono, podávaný s tzatziki, hranolkami a grilovaným pita chlebom1,3,7,102:
Kurací rezeň s ryžou a hranolkami1,3,73:
Maslové palacinky s nutelou a jahodovým džemom, preliate horúcim lesným ovocím a ružovou belgickou „RUBY“ čokoládou1,3,74:
Králičie stehno Sous-Vide s pučenými zemiakmi s anglickou slaninkou a petržlenovou vňaťou, čerstvá zelenina9Štvrtok
28. september
A: Hŕstkova polievka so zeleninou7
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Baťacky hovädzí guláš s červenou cibuľou a parenou knedľou1,3,7,102:
Kurací rezeň s ryžou a hranolkami1,3,73:
Grilovaný encián s brusnicami, cesnakovými americkými zemiakmi a listovým šalátom1,3,74:
Grilovaný hovädzí rump steak na listovom šalátiku so sladkými batáty zemiakmi a domácim dipom z nízkotučného tvarohu, vaječných žĺtkov, čerstvej šalátovej uhorky a pažítky3,7Piatok
29. september
A: Hráškový krém s mätou7,9
B: Silný vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Bravčový Cordonbleu, plnený šunkou a syrom s opekanými zemiakmi, uhorkový šalát s kyslou smotanou a kôprom1,3,7,102:
Kurací rezeň s ryžou a hranolkami1,3,73:
Zeleninový šalát s cícerom, quinou, humusom a grilovaným kozím syrom114:
Pošírovaný losos, posypaný drvenými nepraženými pistáciami s parisiennes zemiakmi na bylinkovom masle a hranolkami z mrkvy, šalátovej uhorky, sedana a tricolora papriky4,7,8,9Zoznam alergénov
- obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
- kôrovce a výrobky z nich
- vajcia a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- arašidy a výrobky z nich
- sójové zrná a výrobky z nich
- mlieko a výrobky z neho
- orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
- zeler a výrobky z neho
- horčica a výrobky z nej
- sezamové semená a výrobky z nich
- oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
- vlčí bôb a výrobky z neho
- makkýše a výrobky z nich
Newsletter
Prihláste sa na odber nášho newslettera a dostávajte denné menu na celý týdeň, informácie o pripravovaných podujatiach a špeciálne ponuky každý pondelok priamo na Váš email.