Obedové menu
Obedové menu v reštaurácii AZUL podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 15:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.
Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame na telefónnom čísle 0915 950 500 od 9:00.
Cena obedového menu je od 6,45 €.
Dobrú chuť!
Pondelok
27. marec
A: Držková s chlebom1,3,7
B: Silný vývar z hovádzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Zapekané kuracie prsia s enciánom, brusnicovou omáčkou a pečenými zemiakmi7,92:
Fritovaný kurací rezeň s hráškovou ryžou a mrkvovým šalátom1,3,73:
Živánska v alobale s pečenými zemiakmi1,7,104:
Grilovaný losos, posypaný drvenými nepraženými pistáciami s maslovou zemiakovou kašou, cviklový šalát s jablkom a mrkvou4,7,8,9Utorok
28. marec
A: Mrkvový krém so zázvorom a pomarančom7,9
B: Silný vývar z hovádzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Sviečková na smotane z falošnej sviečkovice špikovaná oravskou slaninou s brusnicami, plátkom citróna a parenou knedľou1,3,7,9,102:
Fritovaný kurací rezeň s hráškovou ryžou a mrkvovým šalátom1,3,73:
Gnocchi quattro formaggi s rukolou a cherry paradajkami1,3,7,94:
Celozrnná tortilla plnená grilovanými kuracími prsiami, sladkým hráškom a jemne pikantnou fazuľou s dipom z vaječných žĺtkov, jogurtu a čerstvého avokáda, rukolový šalát s cherry paradajkami1,3,7Streda
29. marec
A: Šampiňónová krémová s chrumkavými krutónmi1,3,7
B: Silný vývar z hovádzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Pečené kuracie stehno na tymiane a masle s dusenou ryžou, marhuľový kompót1,3,72:
Fritovaný kurací rezeň s hráškovou ryžou a mrkvovým šalátom1,3,73:
Zeleninový šalát s grilovaným oštiepkom a jogurtovo-bylinkovým dresingom74:
Hovädzí eye round (falošná sviečková) sous-vide s batátovými hranolkami a chutney z avokáda, vlašských orechov a borievkového džemu, mesclun šalát7,8Štvrtok
30. marec
A: Hŕstková polievka so zeleninou7
B: Silný vývar z hovádzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Grilované špízy s marinovaným kuracím mäsom v lesnom mede a dijone, čerstvým ananásom a hubami s citrónovým tymianom, podávané so zeleninovým šalátikom a sladkými batátmi6,102:
Fritovaný kurací rezeň s hráškovou ryžou a mrkvovým šalátom1,3,73:
Pizza italiano1,3,74:
Grilovaná hovädzia sviečková s volským okom a slaninovým chipsom, fazuľou v paradajkovej omáčke a bulgur šalátom1,3,7Piatok
31. marec
A: Tatranská cesnaková so syrom a opečenou šunkou1,3,7,9
B: Silný vývar z hovádzieho chvosta so zeleninou a rezancami1,3,9
1:
Bravčový černohor posypaný syrom, podávaný s opekanými zemiakmi na masle a domácou tatárskou omáčkou1,3,7,102:
Fritovaný kurací rezeň s hráškovou ryžou a mrkvovým šalátom1,3,73:
Makové alebo orechové šúlance podávané s maslom a cukrom1,3,7,84:
Dusené bravčové líčka s opekanými batáty zemiakmi s tymianom a cesnakom, šalát z chia semienok, fazuľových strukov, vareného vajíčka a grilovaných šampiňónov3,7Zoznam alergénov
- obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
- kôrovce a výrobky z nich
- vajcia a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- arašidy a výrobky z nich
- sójové zrná a výrobky z nich
- mlieko a výrobky z neho
- orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
- zeler a výrobky z neho
- horčica a výrobky z nej
- sezamové semená a výrobky z nich
- oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
- vlčí bôb a výrobky z neho
- makkýše a výrobky z nich
Newsletter
Prihláste sa na odber nášho newslettera a dostávajte denné menu na celý týdeň, informácie o pripravovaných podujatiach a špeciálne ponuky každý pondelok priamo na Váš email.