recepcia: +421 38 762 7020 / +421 918 464 222, rozvoz jedál: 0915 950 500 recepcia@azul.sk

Obedové menu

Obedové menu v reštaurácii AZUL podávame v pracovných dňoch od 11:00 do 15:00 alebo do vypredania jednotlivých jedál.

Telefonické objednávky na rozvoz obedového menu prijímame na telefónnom čísle 0915 950 500 od 9:00.

Cena obedového menu je od 6,45 €.

Dobrú chuť!

Pondelok

30. január

A: Silná hovädzia mäsová polievka s julienne zeleninou, vňaťou a štipkou kajenskej chilli papriky9

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (7,45 €) Zeleninový šalát s nivou, vlašskými orechmi a chrumkavými kačacími prsiami7

2: (6,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (6,95 €) Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša1,3,7

4: (SomFIT / 8,95 €) Pečené vykostené kuracie stehno s olomouckými syrčekmi a hruškami, maslová ryža, grilovaná špargľa, Sous-Vide šampiňóny s citrónovým tymianom7

Utorok

31. január

A: Pečený krém Hokkaido s ružovým vínom a chrumkavými krutónmi1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (6,95 €) Kuracie soté s cuketovými plackami a varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou

2: (6,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (6,95 €) Tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami, cuketou a hráškom6,7

4: (SomFIT / 8,95 €) Hovädzí hamburger v celozrnnej žemli s írskym cheddarom, podávaný so zeleninovým šalátom a rukolou1,3,7,8

Streda

1. február

A: Šošovicová so zeleninou, údeným kolenom a klobásou7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (6,95 €) Segedínsky guláš s parenou knedľou1,3,7,10

2: (6,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (6,95 €) Domáce moravské koláče s makom a vlašskými orechmi plnené slivkovým lekvárom a tvarohom so škoricou1,3,7,8

4: (SomFIT / 8,95 €) Dusené bravčové líčka s opekanými batáty zemiakmi s tymianom a cesnakom, šalát z chia semienok, fazuľových strukov, vareného vajíčka a grilovaných šampiňónov3,7

Štvrtok

2. február

A: Fazuľová na kyslo s kôprom7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (7,95 €) Pizza AZUL (pomodoro, mozzarella, saláma, šampiňóny, olivy, niva, jelapeňos)1,3,7

2: (6,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (7,95 €) Hovädzí stroganov s crѐme fraîche a špenátovými haluškami 1,3,7

4: (SomFIT / 8,95 €) Hovädzí EYE ROUND (falošná sviečková) Sous-Vide s batátovými hranolkami a chutney z avokáda, vlašských orechov a borievkového džemu, mesclun šalát7,8

Piatok

3. február

A: Francúzska cibuľačka s bielym vínom, maslom a syrovou bagetkou1,3,7

B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9

1: (6,95 €) Vyprážané kuracie prsia, marinované v kyslej smotane a cesnaku, obalené v cornflakesoch s opekanými rozmarínovými zemiakmi, čerstvý kapustový šalát1,3,7,10

2: (6,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (6,95 €) Živánska v alobale s pečenými zemiakmi1,7,10

4: (SomFIT / 8,95 €) Svieži šalát z čakanky a fenikla s celozrnným pečivom a grilovaným lososom na bylinkovom masle1,3,4,7

Zoznam alergénov
  1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
  2. kôrovce a výrobky z nich
  3. vajcia a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. arašidy a výrobky z nich
  6. sójové zrná a výrobky z nich
  7. mlieko a výrobky z neho
  8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
  9. zeler a výrobky z neho
  10. horčica a výrobky z nej
  11. sezamové semená a výrobky z nich
  12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
  13. vlčí bôb a výrobky z neho
  14. makkýše a výrobky z nich

Newsletter

Prihláste sa na odber nášho newslettera a dostávajte denné menu na celý týdeň, informácie o pripravovaných podujatiach a špeciálne ponuky každý pondelok priamo na Váš email.