Menu á la carte
Na nadchádzajúcu sezónu sme pre Vás pripravili jedálny lístok, z ktorého si vyberú i náročnejší klienti.
Niektoré jedlá z mäsa sú pripravované metódou sous-vide, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových vreckách a varené pri nízkej a presne stanovenej teplote. Je to zdravší a chutnejší spôsob prípravy mäsa, pri ktorom si mäso zachová prirodzenú chuť, šťavu a kvalitu.
V našom jedálnom lístku nájdete aj jedlá pre celiatikov, vegetariánov či mäsových gurmánov.
Keďže k dobrému jedlu patrí aj dobrý nápoj, nájdete u nás skvelú ponuku domácich a zahraničných vín. V teplých dňoch dobre padne dúšok výborného remeselného piva BAŤAK, ktoré varíme priamo v priestoroch našej pivárne.
Polievky
Predjedlá
Cestoviny, rizoto, šaláty
Mäsité a bezmäsité jedlá
Hamburgery
Pizza L / XL
Pizza Italia
Dezerty
Detské menu
Prílohy
Omáčky
Dresing
Prílohy na pizzu
Zoznam alergénov
- obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
- kôrovce a výrobky z nich
- vajcia a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- arašidy a výrobky z nich
- sójové zrná a výrobky z nich
- mlieko a výrobky z neho
- orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
- zeler a výrobky z neho
- horčica a výrobky z nej
- sezamové semená a výrobky z nich
- oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
- vlčí bôb a výrobky z neho
- makkýše a výrobky z nich