+421 38 762 7020 recepcia@azul.sk

Menu á la carte

Na nadchádzajúcu sezónu sme pre Vás pripravili jedálny lístok, z ktorého si vyberú i náročnejší klienti.

Niektoré jedlá z mäsa sú pripravované metódou sous-vide, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových vreckách a varené pri nízkej a presne stanovenej teplote. Je to zdravší a chutnejší spôsob prípravy mäsa, pri ktorom si mäso zachová prirodzenú chuť, šťavu a kvalitu.

V našom jedálnom lístku nájdete aj jedlá pre celiatikov, vegetariánov či mäsových gurmánov.

Dobrú chuť!

Niečo malé pod zub

Naše domáce hamburgery

Ponuka k pivku

Dobrý steak

Pochutiny

Prílohy

Omáčky

Pizza L / XL

Zoznam alergénov
  1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
  2. kôrovce a výrobky z nich
  3. vajcia a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. arašidy a výrobky z nich
  6. sójové zrná a výrobky z nich
  7. mlieko a výrobky z neho
  8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich
  9. zeler a výrobky z neho
  10. horčica a výrobky z nej
  11. sezamové semená a výrobky z nich
  12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
  13. vlčí bôb a výrobky z neho
  14. makkýše a výrobky z nich